Wednesday, May 18, 2011

cabinet untuk dijual.

hahahaha macam iklan mudah lak cekgu nye title..
ramai dok tanya kat cekgu..buat apa la ni..
la ni cekgu jadi penari kebudayaan..ganti usop wilca tu..hahaha
kan dia da retired..
hahahaha nononono..cekgu da benti da jd cekgu..cekgu merajuk ngan hangpa..xdak pun nak wish selamat hari cekgu kat cekgu..
cekgu dapat beskut kering ja..

sori na..cekgu x hapdet2 blog cekgu ni..bukan saja bersawang bagai kera ngan buaya pun duk bersarang da kat blog cekgu ni..

cekgu bz na..cekgu skrg buat bisnes ngan kawan cekgu..bukan jual gelang or jus tok guru!dan bukan MLM!!! luxor2 nononono cekgu buat cabinet dapur umah.. kalau hangpa semua nak order kat cekgu boleh la order kat cekgu..hang boleh duk lawat company nya blog.http://slcabinet.blogspot.com/
macam2 cabinet hang nak order cekgu boleh buat..hang nak buat terbalik dapur mak pak hang buleh...
cekgu: rindu nak fly blk..emmmm...biler la boleh fly balik ni..tony!!!!tunggu cekgu!!!

2 comments:

  1. Emmm... cekgu.. best juga nama tu.. semoga success yer cekgu..

    ReplyDelete